Vopsea
Chalk
PAINT

Annie Sloan a dezvoltat prima gama Chalk PAINT® în 1990 pentru a răspunde nevoii de a avea o vopsea versatilă, care lucrează frumos pe mobilier, fără amorsă sau șlefuire. Este ușor de utilizat, rapidă la uscare și poate fi folosită în tehnici diferite de lucru. Ea a numit-o Chalk PAINT® datorită finisajului catifelat, ultra mat.

CUMPĂRĂ ACUM

Vopsea
Wall Paint

Vopseaua de perete Annie Sloan este pe bază de apă, durabilă, biorezistentă. Este ușor de utilizat, lavabilă, cu finisaj mat. Are o capacitate de acoperire excelentă, nu curge și se usucă în 40 minute.

CUMPĂRĂ ACUM

Pensule
instrumente

Annie Sloan a proiectat cu atenție o colecție de pensule și instrumente ideale pentru Chalk PAINT®. Fie că sunteți în căutarea unui finisaj neted sau texturat, aceste unelte oferă libertatea exprimării stilului personal.

CUMPĂRĂ ACUM

ȘABLOANE

Annie Sloan a proiectat această colecție versatilă de șabloane pentru a completa gama de vopsele decorative.

CUMPĂRĂ ACUM

Ceară
Substanțe de finisare

Alături de vopseaua unică și extrem de versatilă, Annie Sloan a dezvoltat o întreagă gamă de produse care vă vor ajuta să obțineți rezultate minunate, rapid și ușor. Aceasta include ceară, seturi de aurire, lacuri și substanțe de finisare – tot ce ai nevoie pentru a deveni un pictor decorator.

CUMPĂRĂ ACUM


CĂRȚI

Annie Sloan a devenit, probabil, cel mai respectat expert din lume în vopsele decorative și tehnici. A publicat mai mult de 25 de cărți despre pictura decorativă, și a vândut peste 2 milioane de exemplare în întreaga lume. Are în prezent 6 cărți care sunt disponibile prin rețeaua globală de angrosiști independenți.

CUMPĂRĂ ACUM