În contextul pandemiei SARS COV 2, workshopurile individuale se amână până la o dată pe care o vom aunța ulterior. Vă mulțumim pentru înțelegere..

WORKSHOP INDIVIDUAL CHALK PAINT™ – Annie Sloan

Galeria Latină reia cursurile de pictură pe mobilier, cu o singură persoană

Galeria Latină vă oferă posibilitatea să participați la cursuri individuale de pictură pe mobilier, în fiecare zi, de luni până vineri inclusiv. Raspundem astfel cererii dumneavoastră și vă mulțumim pentru interesul acordat!
De această dată cursantul poate opta, la cerere, pentru un anume curs din lista deja existentă, împarțită în două secțiuni:

Începători
-Tehnici de bază Chalk Paint™
-Tehnici de relooking și antichizare mobilă cu Chalk Paint™

Avansați
-Tehnici avansate (stiluri, concept de decorare mobilier)

Atelierul nostru pune la dispoziție gratuit toate materialele de care cursantul are nevoie. Cursul se va desfășura pe durata a două ore și costă 200 lei.

Rezervarea pe site se va face cu cel puțin 48 ore înainte de data solicitată.

Cum procedați?
• Pasul 1: Verificați telefonic disponibilitatea la numărul de telefon 0749902410 și înscrieți-vă în josul acestei pagini, accesând butonul ÎNSCRIERE.
• Pasul 2: În pagina de checkout, dupa înscriere, prețul pachetului va fi calculat automat
• Pasul 3: Ne transmiteți pe email, la office@galerialatina.ro confirmarea plății și numărul de telefon unde puteți fi contactat/ă, pentru a stabili detalii despre serviciul solicitat.

*Purtarea măștii faciale în timpul cursului este obligatorie.

ÎNSCRIERE

În contextul pandemiei SARS COV 2, workshopurile individuale se amână până la o dată pe care o vom aunța ulterior. Vă mulțumim pentru înțelegere..